ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στην ανατροπή με Βαγιαννίδη!

Ποια τα δεδομένα με τον παίκτη του Παναθηναϊκού

Κοντεύαμε να τον ξεχάσουμε τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Και όχι μόνο εμείς δηλαδή, αλλά τέλος πάντων. Ισως γι’ αυτόν τον λόγο να εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα που έφεραν τον 18χρονο δεξιό μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο. Δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον και τις αποφάσεις του. Δημοσιεύματα που στους «πράσινους» γνωρίζουν επακριβώς την πηγή και τον σκοπό τους.

Αλλά που δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Ποια είναι αυτά; Πως ουδείς τη δεδομένη στιγμή δεν έχει ασχοληθεί με τον Βαγιαννίδη! Οι «πράσινοι», ό,τι ήταν να κάνουν, το έκαναν με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο. Δύο φορές συναντήθηκε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, της έκανε πρόταση που ξεπερνάει κατά πολύ τα δεδομένα και την πολιτική του συλλόγου για ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την ακαδημία και αυτό είναι όλο.

Η πανδημία οδήγησε στην αναβολή οποιασδήποτε σκέψης για ένα νέο, τελευταίο ραντεβού του Αλαφούζου με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και στην παράταση της απάντησης του. Μάλλον, ιδανική η συγκυρία, αφού στον Παναθηναϊκό, πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την κωλυσιεργία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τη σειρά διαρροών που τον έφεραν αφενός αναποφάσιστο και αφετέρου στο στόχαστρο της… μισής Ευρώπης.

Ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτή η παντελής έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει θορυβήσει την πλευρά Βαγιαννίδη, χωρίς όμως – ως και τώρα, ως και σήμερα – να έχει ωθήσει στη λήψη μιας απόφασης. Κάτι που επίσης δεν προκαλείται και από τη γενικότερη κατάσταση λόγω πανδημίας. Οσο και να διαρρέονται ομάδες που «κυνηγούν» και διεκδικούν τον «Βάγια», τη δεδομένη στιγμή, καμία δεν ξεφύγει από τα μοτίβα της εποχής και καμία δεν βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κάτι απολύτως εύλογο, αφού οι προτεραιότητες, παγκοσμίως, για όλους τους συλλόγους, είναι διαφορετικές.

Ενδεικτικό άλλωστε της κατάστασης είναι πως ακόμη και η μόνη, φιξαρισμένη, με αριθμούς, ποσά, πλάνο και εναλλακτικό πλάνο πρόταση που είχε κατατεθεί στην πλευρά Βαγιαννίδη, αυτή της Μονακό δηλαδή, πλέον είναι αμφίβολο αν και κατά πόσον ισχύει και υφίσταται. Διαφορετικές οι συνθήκες όταν κατατέθηκε (στα τέλη Νοεμβρίου), διαφορετικά σαφώς πλέον τα δεδομένα ειδικά λόγω πανδημίας, αλλά και της αναποφασιστικότητας και της αναβλητικότητας στη λήψη μιας απόφασης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sportdog.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X