ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

A Bola: «Δύσκολη η περίπτωση Ιωαννίδη για Σπόρτινγκ»

«Αδιάλλακτος ο Παναθηναϊκός»

Για αξεπέραστα εμπόδια στην προσπάθεια της Σπόρτινγκ να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο σήμερα η A Bola.

«Οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό είναι πολύ δύσκολες. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ, καθώς η ελληνική ομάδα είναι αδιάλλακτη. Τα ποσά που ζητούν για τον Ιωαννίδη και επιμένουν να μην μειώνουν τις απαιτήσεις τους είναι απρόσιτα για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμη πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 24χρονου άσου που θέλει πολύ ο Ρούμπεν Αμορίμ», αναφέρουν οι Πορτογάλοι σημειώνοντας και την πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε.

«Ο Αμορίμ επικοινώνησε με τον παίκτη και του εξήγησε τον ρόλο που του ετοιμάζει και τον δελεάζει με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Η προοπτική της Σπόρτινγκ είναι αυτή που ενθουσιάζει τον Ιωαννίδη περισσότερο», υποστηρίζει η A Bola. «Στη Λισαβόνα περιμένει τον Έλληνα φορ ένα συμβόλαιο μέχρι το 2029, με ρήτρα 80 εκατ. ευρώ ή ακόμη και 100 εκατ. ευρώ. Όμως όλα περιπλέκονται λόγω της επίμονης στάσης του Παναθηναϊκού, που έχει και τον τελευταίο λόγο», καταλήγει.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση