ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτα κρίνεται και μετά ανανεώνει ο Δώνης!

Καμία απολύτως περίπτωση να ανανεώσει ο Χρήστος Δώνης τώρα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, όπως τόνισε ο Τ. Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM! Τι «βγήκε» από το ραντεβού Λύμπε-Ουζουνίδη.

Από… τεστ θα περάσει ο Χρήστος Δώνης τη νέα σεζόν, αλλά και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται περί συμφωνίας για νέο, τριετές συμβόλαιο, ο 22χρονος ΠΡΩΤΑ θα κριθεί από τον Ουζουνίδη στην προετοιμασία, αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς (είτε μείνει στην ομάδα, είτε δοθεί δανεικός πάλι κάπου, για ένα εξάμηνο) και κατόπιν θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παραμείνει στους «πράσινους» και μετά το 2018 -όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, σήμερα (7/6) πραγματοποιήθηκε -ακόμη μία- συνάντηση μεταξύ του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ώστε να χαραχθεί η γραμμή για τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές. Σύντομα, δε, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα έχει ραντεβού και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, αυτήν τη στιγμή στον Παναθηναϊκό κινούνται σε δύο μέτωπα: Στις αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και στην παραμονή Κλωναρίδη και Εμποκού.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, υπάρχουν επαφές με τη Λανς, με τον παίκτη, ωστόσο, να μην έχει αποφασίσει 100% αν θέλει να μείνει, καθώς έχει στο μυαλό του μήπως κάνει άλλη μία απόπειρα να παίξει στο εξωτερικό. Για τον Εμποκού, η περίπτωσή του παραμένει, φυσικά, δύσκολη, ενώ αναμένεται να αργήσει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, αφού η Βερόνα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Όπως και να έχει, ο Αφρικανός μόνο ως δανεικός μπορεί να παραμείνει στο «τριφύλλι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση