ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Να κρατήσουμε τον βασικό κορμό»

Προτεραιότητα να μείνει ως έχει ο βασικός κορμός της ομάδας έθεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη που παραχωρεί στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά από ερώτηση που δέχθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του τριφυλλιού απέφυγε να πει συγκεκριμένες θέσεις αλλά έδωσε το ...στίγμα με το οποίο οι πράσινοι θα κινηθούν στην αγορά το καλοκαίρι.

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Μπορεί να μην πάρουμε 6-7-8 παίκτες, αλλά να πάρουμε 4-5 που να είναι πολύ καλοί. Μέσα στο μπάτζετ παίζουν και οι παίκτες που φύγουν. Θα πρέπει και οικονομία να κάνουμε και καλούς παίκτες να πάρουμε. Θα είναι δύσκολο καλοκαίρι, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες φθηνούς στο επίπεδο που θέλουμε εμείς για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω όμως πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δεν γίνεται να πούμε σε ποιες θέσεις θα πάρουμε παίκτες», ανέφερε και συνέχισε:

«Θέλουμε συνολικά να έχουμε 22-24 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους θα έχουμε και 3-4 μικρούς. Ο Ευαγγέλου και ο Χατζηγιοβάννης θεωρούνται μέλη της πρώτης ομάδας. Με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ. Το έργο του τεχνικού διευθυντή δεν είναι εύκολο, γιατί πρέπει να ικανοποιήσει εμένα και τη διοίκηση. Ο προπονητής πάντα ζητά. Αν μου λένε έχεις δύο ευρώ, εγώ θα ζητήσω τέσσερα», κατέληξε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση