ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις στον Ιωαννίδη!

Με αφορμή τις αήθεις επιθέσεις που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Γεωργία ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο συκοφαντικών επιθέσεων, με αφορμή δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε υπόθεση ντόπινγκ.

Όλα αυτά, δε, ενώ ούτε η UEFA βεβαίωνε για κάτι τέτοιο ενώ τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο διεθνής σέντερ φορ είχαν δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσουν τις αήθεις αυτές επιθέσεις αναπάντητες.

Όπως και έγινε, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ιωαννίδη κινήθηκαν νομικά προκειμένου να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για το γεγονός!

«Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους», ανέφερε h σχετική ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση