ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Ζάχαβι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την απόκτηση του Ζάχαβι

Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ασχολείται με την νέα σεζόν. Έτσι, ανεξάρτητα από την συνάντηση «κορυφής» που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην οποία -όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδας- προέκυψε ότι οι Μαρτίνς και Μοντέστο τάχθηκαν υπέρ των σοβαρών αλλά όχι των σαρωτικών αλλαγών στο ρόστερ, εμφανίζεται πληθώρα δημοσιευμάτων από το εξωτερικό σχετικά με μεταγραφικούς στόχος των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρει και σε σημερινό του δημοσίευμα το Φως, στο Ισραήλ υπάρχει ένα ρεπορτάζ που εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός επιθετικός, είναι μεταγραφικός στόχος της Μποταφόγκο, αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία καταβάλει προσπάθειες για να τον πείσει να επιστρέψει στην χώρα του για να αγωνιστεί.

Το ενδιαφέρον από το δημοσίευμα αυτό, έχει να κάνει με την αναφορά που γίνεται στον Ολυμπιακό. Το όνομα της ελληνικής ομάδας εμπλέκεται και πάλι, και μάλιστα μεταφέρεται η βεβαιότητα του συντάκτη ότι οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν τον 35χρονο επιθετικό.

«Εχει τις πιθανότητές του και θα εξαντλήσει τα περιθώρια», αναφέρει χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσο ο Ζάχαβι δεν κλείνει κάπου τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση