Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα ελληνικά χρώματα, με τη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι προγραμματισμένο για τις 22:00.
Αυτή την ώρα ωστόσο, οι «μεγάλοι» ομάδα βρίσκεται στο Ρέντη, όπου η Κ19 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των «μερένχες» για το Youth League. Εκεί όμως βρίσκεται και ένας φίλος από το πρόσφατο παρελθόν.
Ο λόγος για τον σπουδαίο Μαρσέλο, που έχει γράψει ιστορία με τα χρώματα της «Βασίλισσας» και έκανε ένα, σύντομο, αλλά άκρως τιμητικό πέρασμα, μιας σεζόν από τον Ολυμπιακό.
Ο Βραζιλιάνος, είχε φυσικά τετ-α-τετ με ανθρώπους του συλλόγου, όπως και με τον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Ρέτσο, κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών και παρακολούθησε μεταξύ άλλων και τον γιο του που αγωνίζεται στους μικρούς της Ρεάλ.
Πηγή: sport-fm.gr





























