ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ραντεβού Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ελ Κααμπί για την παραμονή του Μαροκινού»

Στην Αθήνα ανέμεται ο μάνατζερ του Ελ Κααμπί για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το μέλλον του πελάτη του στην ομάδα

Τις τελετυαίες πληροφορίες από το Μαρόκο για το μέλλον του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος 

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει συνεννοηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Από το Μαρόκο οι πληροφορίες, όπως ανέφερε, θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν προτείνει στον παίκτη νέο διετές συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα από αυτά, που όριζε η υπάρχουσα συμφωνία για το δεύτερο έτος της και να μην έχει ισχύ τον νυν συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τον Μαροκινό φορ, ο οποίος, όμως, έχει το δικαίωμα να φέρει ένα ποσό, για να «σπάσει» η συμφωνία και να πάει σε άλλη ομάδα και ότι από την πατρίδα του παίκτη υποστηρίζουν ότι έχει πολύ σοβαρή πρόταση από την Αλ Σαμπαμπ ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Στη συνέχεια ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα που υπάρχουν για την 11άδα της ομάδας για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί, ακούστε τι είπε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων για την πληροφορία για την νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί αλλά και τις σκέψεις - πλάνα του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με τους πράσινους στη Λεωφόρο.

Πηγή: sportfm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση