ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία ο Σεμέδο: «Τον δελεάζει η Πόρτο»

Η εφημερίδα O Jogo κυκλοφόρησε με εκτενές ρεπορτάζ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο πληθαίνουν, με την εφημερίδα "O Jogo" να κυκλοφορεί το Σάββατο (13/11) με πρωτοσέλιδο... αφιερωμένο στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, αναφέροντας ότι «η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Μπενφίκα. Ο Ζόρζε Ζεσούς συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όμως η διοίκηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει.

Η Πόρτο θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός βέβαια ζητά δέκα εκατομμύρια ευρώ ιδανικά, όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Ένα πρόβλημα είναι και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, ο Σεμέδο παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα αλλά η φορολογία είναι μεγαλύτερη στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι, ο Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο "Ντραγκάο" όμως οι δικαστικές του περιπέτειες απέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η Πόρτο έχει τον τρόπο της να τσεκάρει το
status του ,τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με την επιστροφή του στις προπονήσεις όσο και σε εξωγηπεδικό, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο του έχει μιλήσει το τελευταίο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση