ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Οι 1+1 μεταγραφικές σκέψεις

Έχει αρχίσει να κάνει τις διεργασίες και τις επαφές του για θέσεις που θα ενισχυθεί, όπως του στόπερ

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ολόκληρο επιτελείο στο οποίο... ηγείται ο Αντόνιο Κορδόν για να καταπιαστεί με τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας. Ενόψει Γενάρη ο Ολυμπιακός κυρίως ψάχνεται για στόπερ, εξάρι και φορ.

Μία προτεραιότητα έχει να κάνει με τον κεντρικό αμυντικό με δεδομένο και το πόσο πολύ καιρό έχει λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας ο Νικολάς Φρέιρε (που πλησιάζει πια στο δίμηνο). Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός στο σκέλος των μη δανεικών παικτών για το κέντρο της άμυνάς του έχει τους Ρέτσο, Ντόι και Μπιανκόν. Και σε σχέση με τους κεντρικούς αμυντικούς του που έχουν παίξει περίμενε περισσότερα από τον Αργεντίνο Φρέιρε.

Για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο η εκτίμηση για τις κινήσεις του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του είναι για... 1+1. Και εξηγούμαστε: να κινηθεί ο πειραϊκός σύλλογος για να αποκτήσει έναν στόπερ (όπως τον Γκαστόν Ερνάντες που θέλει πολύ αλλά θα πρέπει να δώσει ένα σημαντικό ποσό για αυτόν) και παράλληλα να επιδιώξει να κλείσει και ακόμα έναν σέντερ μπακ. Βέβαια για να έρθει το plus one στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του (εκτός δηλαδή από την προβλεπόμενη προσθήκη) θα πρέπει να κριθεί το τι θα γίνει με έναν εκ των δανεικών στόπερ.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν παίκτη για το κέντρο της άμυνάς τους. Άρα θα έχουν σίγουρα έναν νέο στόπερ στις αρχές του 2024 (ή και ακόμα και κλεισμένο παίκτη μέσα στον Δεκέμβριο).

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση