ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι

Είχε τον Πνευμονίδη σε μεγάλη μέρα και επικράτησε 3-2 της Μπρέντα

Με το πόδι στο γκάζι από την περασμένη σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν σε μεγάλο βαθμό από το παρθενικό τους φιλικό τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και καθάρισαν την Μπρέντα με 3-2.

Μαγική εμφάνιση από τον Σταύρο Πνευμονίδη, ο οποίος έκανε… όργια στο πρώτο μέρος έχοντας συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του (1 γκολ, 2 ασίστ). Γλυκαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Γιαζίτσι που είχε δύο μεγάλες φάσεις να σκοράρει, με τον Γιάρεμτσουκ να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της νέας σεζόν και ο Λιατσικούρας να συστήνεται με γκολ στην ανδρική ομάδα.

Χαλάρωσαν στο τελευταίο διάστημα του αγώνα οι Πειραιώτες και δέχτηκαν δύο γκολ από τους Ολλανδούς, οι οποίοι έδιναν το πέμπτο τους φιλικό παιχνίδι.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Σιπιόνι, Νασιμέντο, Καμπελά, Μπετανκόρ, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Έσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Τζολάκης και Αναγνωστόπουλος.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση