ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ: «Ο αρχιλαθραίος και το συνδικάτο του εγκλήματος»

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» μετά την έφεση της ΑΕΚ

Θέση για τις δικαστικές εξελίξεις στο Ατρόμητος-ΑΕΚ πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η απόφαση της Ένωσης να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης σχολιάστηκε από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έκαναν σκληρούς χαρακτηρισμούς, επισημαίνοντας ότι αποδεικνύεται πως ο σκοπός των «κιτρινόμαυρων» ήταν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

 Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το εξής σχόλιο για την έφεση της ΑΕΚ:

«Όπως είναι γνωστό, το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα. Ειδικά όταν το θράσος βρίσκεται σε βαλτότοπο με τόνους σκουπιδιών.

Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το πως ο… αρχιλαθραίος έχει στήσει το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τους μπροστινούς του, Μπαλτάκους, Φιλιππούσηδες, Μπένετ, Λαμπαδαρίου, Δανιήλ, Παπαχρήστους…

Η κοινή γνώμη γνωρίζει πλέον πως λειτουργεί το Συνδικάτο του Εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, με τους Γιαννάκηδες, τους Μάνταλους, τους Λεουτσάκους τους Πρίτσες τους Ντάσιους, τους Νταβέληδες, τους Παπαδημητρίου και όλους τους παραβατικούς που γνώρισαν στις βόλτες τους στη Γ/ Εθνική και όσους… ακόμα πιο παραβατικούς «κοσμούν» την καθημερινότητα τους.

Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Διέλυσαν την Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και την Super League σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια, στημένους διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση