ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Η ιστορία με τον Πασχαλάκη

Ο 33χρονος γκολκίπερ Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ήταν μία μεταγραφή που παρότι είχε δρομολογηθεί για να κλείσει σχεδόν από τα τέλη Ιουνίου - και απλά χρειαζόταν να μείνει και τυπικά ελεύθερος ο Πασχαλάκης - έμελλε να τελειώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta που εδώ και αρκετές ημέρες είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. Που είχε... κολλήσει η ιστορία; Στο ότι ο Ολυμπιακός είχε αρκετούς γκολκίπερ και περίμενε να δει το πως θα μπορούσε να χωρέσει στο ρόστερ του ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τώρα που υπήρξε η ατυχία με τον Βατσλίκ ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλα περιθώρια και έτσι οριστικοποίησε την απόκτηση του Πασχαλάκη με ένα συμβόλαιο που θα είναι τελικώς 1+1 και με τον διεθνή γκολκίπερ να αποδέχεται και ένα deal με όχι ιδιαίτερα υψηλές απολαβές (λίγο πιο πάνω από τις 500.000 ευρώ ετησίως). Το δε συμβόλαιό του θα έχει όριο συμμετοχών το οποίο θα δώσει και τη δυνατότητα για την επέκταση για έναν χρόνο ακόμα.

Ο Πασχαλάκης - που θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα - αναμένεται να είναι ο βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού για το προσεχές διάστημα. Το τελευταίο διάστημα προφανώς και δεν ήταν σε ομάδα, ωστόσο έκανε προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση