ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: «Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές»

Επίσημη ενημέρωση της ομάδας

Μεταγραφές τέλος στον Ολυμπιακό!

Με επίσημη ενημέρωσή τους οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι δεν θα προχωρήσουν σε άλλες προσθήκες στο ρόστερ τους στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το καλοκαίρι ξανά. Οτιδήποτε γράφεται, πλέον, δεν μας αφορά».

Αυτό σημαίνει ότι μετά τον Γκαστόν Ερνάντες, δεν έρχεται ούτε Ράντονιτς, επομένως ο Ολυμπιακός θα μείνει στις έξι μεταγραφές, δηλαδή στους Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι.

Σχετικά με τον Γκαστόν Ερνάντες, ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι «ο Ολυμπιακός τον κόβει», καθώς η Σαν Λορέντζο δεν σταματά να εγείρει αξιώσεις για τη μεταγραφή του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ομάδα έχει αυτήν τη στιγμή ήδη πέντε στόπερ (Ρέτσος, Ντόη, Μπιανκόν, Κάρμο και Άμπι).

Έτσι, είχε τονίσει, «δεν προχωρούν και τα σενάρια για εξάρι και σέντερ φορ, αφού δεν φεύγουν παίκτες, δεν μπορούν να έρθουν άλλοι». Επιπρόσθετα, είχε αναφέρει, «αν φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, δεν θα μπορούν να μπουν οι αντικαταστάτες τους στην ευρωπαϊκή λίστα, όπου υπάρχει δυνατότητα για τρεις αλλαγές. Λογικά τον Κάρμο, τον Όρτα ή Τσικίνιο και τον Ζέλσον ή τον Ναβάρο».

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει πάρει, όπως προαναφέραμε, έξι παίκτες (Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι) και βάζει τέλος στις μεταγραφές, με τον Καρβαλιάλ να θεωρεί ότι ήδη το ρόστερ είναι υπερβολικά γεμάτο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση