ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Τελικές επαφές από Κορδόν, έχει έτοιμο και plan b

Αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα και μαζί του είναι πιθανό να έχει το όνομα του «εκλεκτού» για τον πάγκο

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό σχετικά με το θέμα του προπονητή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας για μόνιμη εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να έρθει με τον «εκλεκτό» ή το όνομα αυτού για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο στις αποσκευές του.

Όπως τόνισε και χθες το βράδυ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, στη λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή υπάρχουν τέσσερις Ισπανοί προπονητές: οι Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Ιραόλα και Κίκε Σετιέν, στους οποίους ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο Κορδόν, όμως, φαίνεται πως έχει έτοιμο και το plan b, ώστε να μην τραβήξει παραπάνω η συγκεκριμένη ιστορία και σύντομα οι Πειραιώτες να έχουν τον επόμενο προπονητή, με τον οποίο θα αναλάβει να τρέξει μία σειρά από πράγματα μέσα στην ομάδα.

Ο 59χρονος παράγοντας έχει μιλήσει με αρκετούς υποψήφιους και περιμένει από μέρα σε μέρα τις οριστικές αποφάσεις τους, ώστε και εκείνος να γνωρίζει πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες και να μπορέσει να έχει μία λύση για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Εναλλακτικές λύσεις μπορεί να αποτελέσουν ο Ερνάν Κρέσπο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ή ο Τάτα Μαρτίνο που διατηρούνται στο προσκήνιο από τους Αργεντινούς που παρακολουθούν με τη σειρά τους τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση