ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κάρμο, ο Γκαστόν και τα δεδομένα στο πάρε-δώσε του Ολυμπιακού

Σηκώνει μανίκια στου Ρέντη ο Κάρμο, έρχεται άμεσα για τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν. Τι ισχύει για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Μπόλικό… ψωμί συνεχίζουν να έχουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και αυτές τις ημέρες.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την Παρασκευή τον Νταβίντ Κάρμο και ενισχύθηκαν στην άμυνα με έναν παίκτη τον οποίο ήθελε πολύ ο Καρβαλιάλ και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο 58χρονος τεχνικός από την κοινή παρουσία τους στην Μπράγκα.


Έπεται και συνέχεια, καθώς παράλληλα ξεμπλόκαρε και η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες από τη Σαν Λορένσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην Αθήνα για να δρομολογηθούν τα διαδικαστικά (ιατρικά κλπ), ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο στόπερ, θα ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, στην οποία θα δει αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ, γνωρίζει και τους Α. Όρτα και Τσικίνιο ο υψηλόσωμος αμυντικός.

Το ερώτημα είναι αν θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός μέχρι τη deadline της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Υπενθυμίζεται ότι έχει πάρει ήδη Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο, Α. Όρτα, Άμπι και Κάρμο, ενώ ανακοινώνει άμεσα και τον Ερνάντες.

Ο Καρβαλιάλ κάνει σκέψεις για το αν θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, αφού έχει… τιγκάρει από παίκτες το προπονητικό κέντρο.

Για να έρθει κι άλλος ή κι άλλοι παίκτες θα πρέπει να φύγουν κάποιοι. Πρέπει συνεπώς να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνουν με τις περιπτώσεις όπως οι Μπιέλ, Πορόσο, Μπρίνιτς, οι οποίοι δύσκολα θα πάρουν χρόνο αν μείνουν και ιδιαιτέρως οι δύο τελευταίοι, αλλά και οι Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Καρβάλιο.

Πηγή: sportfm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση