ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νότιγχαμ όπως... Ολυμπιακός: Με νέο χορηγό φανέλας για καλό σκοπό!

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου για τους πρόσφυγες

Με χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας της, και μάλιστα για καλό σκοπό, θα εμφανίζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ από το 2023!

Με ανακοίνωσή του, ο βρετανικός σύλλογος, γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης (22/12) την έναρξη της συνεργασίας του με τη φιλανθρωπική οργάνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες!

Μια ενέργεια, που σκοπό έχει, τόσο την ευαισθητοποίηση του κόσμου, όσο και την εμπρακτη στήριξη σε πρόσφυγες πολέμου.

Στο πλαίσιο της παρουσίας, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε περήφανος για αυτή τη συμφωνία, ενώ στάθηκε και στη σημασία που έχει αυτή η κίνηση για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προβεί σε μια αντίστοιχη ενέργεια με τη UNICEF:

«Είμαστε χαρούμενοι που για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό μέρος της φανέλας μας για να πούμε μια τόσο σημαντική ιστορία. Θα είναι τιμή μας να εμφανίσουμε το όνομα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη φανέλα μας για να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό σκοπό.
Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με το παγκόσμιο έργο των Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2013. Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να κάνουμε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό της έργο αντί να λαμβάνουμε έσοδα από χορηγό.
Ελπίζω οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι περήφανοι που επιλέξαμε να αναδείξουμε το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός από τους τοπικούς σκοπούς που υποστηρίζει το Κοινοτικό μας Trust. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις για να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία».

Sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση