ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίτσελ σε παίκτες Ολυμπιακού: «Να έρχεστε όλοι σε εμένα για οτιδήποτε προκύψει»

Εξέφρασε την επιθυμία του να μιλήσει με όλους τους πάικτες ξεχωριστά για να μπορέσει να βρει λύσεις

Αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού και να τον επαναφέρει στις καλές εμφανίσεις που θα δώσουν νίκες είναι ο Μίτσελ. Μάλιστα, φρόντισε από τις πρώτες ώρες να δώσει σε όλους να καταλάβουν τι ζητάει.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε σε όλους ότι απαιτεί να είναι ενήμερος για οτιδήποτε προκύψει στην ομάδα, ενώ μάλιστα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να απευθύνονται σε εκείνον για όλα τα θέματα που έχουν ή γενικά τους απασχολούν.

Αν και φυσικά με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών που υπάρχει στους «ερυθρολεύκους» είναι αρκετά δύσκολο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνομιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά, έστω και για λίγα λεπτά, με σκοπό να δει ιδίοις όμμασι τι σκέφτονται για την κατάσταση.

Όσοι έχουν ξαναζήσει τον Μίτσελ στου Ρέντη τα προηγούμενα χρόνια, θυμούνται ότι κάτι τέτοιο έκανε και στο παλαιότερο πέρασμά του. Η διαφορά του τότε με το τώρα, είναι ότι ο 59χρονος τεχνικός δείχνει ακόμα πιο αυστηρός σε ζητήματα αγωνιστικής και όχι μόνο πειθαρχίας.

Αυτό πάντως που ήθελε στις πρώτες δύο προπονήσεις, είναι η διαρκής κίνηση στον χώρο και η γρήγορη πάσα, με σκοπό να διευκολύνει το παιχνίδι των Πειραιωτών. Επίσης, διαπίστωσε εύκολα, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο λιμάνι, είναι το ψυχολογικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση