ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέχρι τα 10 μου είχα χάσει όλη την οικογένειά μου»

Ο Ροντινέι αποκάλυψε ότι βίωσε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια

Στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της απώλειας των συγγενικών του προσώπων αναφέρθηκε ο Ροντινέι, μιλώντας στο Mega.

«Είμαι καλά αυτήν τη στιγμή με τις τρεις Μαρίες μου. Ίσως έρθει ο γιος στο μέλλον, αλλά το σημαντικό για εμένα αυτήν τη στιγμή είναι να είμαι δυνατός παίκτης για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο μπακ των Πειραιωτών.

«Πάντα λέω στα παιδιά να κυνηγάνε τα όνειρά τους. Γεννήθηκα χωρίς ευκαιρίες και χωρίς όνειρα, υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να μην γίνω τίποτα και να μην βρίσκομαι σήμερα εδώ. Με θετική ενέργεια, με χαμόγελο και με χαρά κυνηγάω τα όνειρά μου και αυτό συμβουλεύω τους ανθρώπους. Ζούμε σε κόσμο δυστυχισμένο και ο μόνος τρόπος είναι να χαμογελάμε και να κυνηγάμε αυτό που ονειρευόμαστε», πρόσθεσε.

«Δεν έχω γενικότερα θλίψη στη ζωή μου, θέλω να την αφήνω στην άκρη, θέλω να θυμάμαι τις ευτυχισμένες στιγμές. Αυτό που με συγκινεί είναι αυτό που έχω καταφέρει. Διότι μεγάλωσα ορφανός, μέχρι τα 10 είχα χάσει όλη μου την οικογένεια. Αυτό με θλίβει είναι όταν χάνει ο Ολυμπιακός», τόνισε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση