ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μεριά: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου από τον Ολυμπιακό»

Ξένο σώμα φαίνεται πως αποτελεί ο Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τυνήσιος μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου», υποστήριξε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα ανέφερε πως έχει προτάσεις από την Τυνησία αλλά δεν επιθυμεί να γυρίσει στην χώρα του, ενώ μίλησε και για τα σοβαρά λάθη που έκανε στα ματς με την Τότεναμ στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Radio IFM της Τυνησίας:

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Υπάρχουν προσφορές και διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου».

Για τις προτάσεις που υπάρχουν: «Έχω προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Ήρθαν προτάσεις 5 και 6 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία αλλά εγώ θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη».

Για τις κρούσεις από Τυνησία: «Προσφορές από Τυνησία; Ναι υπάρχουν αλλά με κάθε σεβασμό στις ομάδες θέλω να προχωρήσω και να συνεχίσω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Για τον μάνατζέρ του: «Δεν έχω μάνατζερ. Ο Καχίντ Ραχμάν μίλησε για μένα σε ελληνικά media αλλά δεν τον ξέρω καν».

Για τα λάθη του με την Τότεναμ: «Τα λάθη μου αυτά ήταν πολύ σοβαρά και ολέθρια. Έχασα την θέση μου. Θέλω να παίζω για να εξελίσσομαι».

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Τα έδωσα όλα για την ομάδα του Ολυμπιακού και τους τελευταίους μήνες στο Champions League. Τώρα παίζω το 50% των αγώνων και χρειάζομαι παραπάνω χρόνο συμμετοχής».

www.sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X