ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στην ΕΠΟ

Στην ανάγκη ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας κάλεσε την ΕΠΟ να εστιάσει την προσοχή της στην Εθνική ομάδα και την βελτίωση αυτής και κατ’ επέκταση του αθλήματος στη χώρα…

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Superleague και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ», ανέφερε και συνέχισε:

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν SuperLeague θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην SuperLeague 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της SL1 . Μία κίνηση η οποία έτυχε ένθερμης υποστήριξης από τον ΠΣΑΠΠ και την SL2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση