ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρινάκης: «Έχετε κάνει την ΕΠΟ περίγελο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό»

Έστειλε θεσμική επιστολή εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού Κυπέλλου

Ο πρόεδρος της Superleague και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε στην ΕΠΟ μέσω θεσμικής επιστολής λέγοντας πως η μόνη έδρα που δέχεται για την διεξαγωγή του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος είναι το Πανθεσσαλικό κι αν βγει οποιαδήποτε άλλη απόφαση επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμης ενέργειας.

Είπε ακόμη ότι οι αδιανόητες παλινωδίες, η πρωτοφανής ανικανότητα και η εγκληματική επιπολαιότητα έχουν κάνει την ΕΠΟ περίγελο στην Ελλάδα και τις ξένες ομοσπονδίες.

Αναλυτικά η θεσμική επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Θεσμική επιστολή προέδρου ΣΛ προς Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ και κοινοποίηση στην Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης & Συμμόρφωσης ΕΠΟ

Κύριοι,

Αναφορικά με την υπ’ άριθμ. 50 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα ήθελα να θέσω υπόψη σας και υπόψη των λοιπών Μελών της ΕΕ/ΕΠΟ τα εξής:

Εισάγεται για άλλη μια φορά ως θέμα προς συζήτηση ενώπιον της ΕΕ ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχει πλέον χαθεί το μέτρημα σχετικά με το πόσες συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν πραγματοποιηθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ μόλις την προηγούμενη Παρασκευή 5 Μάϊου 2023 πραγματοποιήθηκε (;) και μια -δια περιφοράς- συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων με βάση μια εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων το περιεχόμενο της οποίας ήταν αντίθετο στην Προκήρυξη του Κυπέλλου αναφορικά με την διεξαγωγή του Τελικού στο Αγρίνιο !!!

Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής ουδέποτε έγινε γνωστό (!!!) και προσωπικά δεν πληροφορήθηκα αν υπήρξε η παραμικρή τοποθέτηση από τα λοιπά Μέλη της Ε.Ε.Θ. επί του θέματος. Είναι απολύτως απαράδεκτο και αντίθετο με κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και πρακτικής να συγκαλούνται συνεδριάσεις Οργάνων της Ομοσπονδίας με αποφασιστική αρμοδιότητα – όπως είναι η ΕΕΘ – και να μην υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για την πρόοδο της συζήτησης ούτε για τα αποτελέσματά της, ως εάν τα Όργανα της Ομοσπονδίας να είναι υπόθεση διάφορων αργόσχολων για να περνάνε την ώρα τους στο καφενείο.

Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι ενώ ο Τελικός Κυπέλλου είναι ο πλέον σημαντικός αγώνας που διοργανώνει η ΕΠΟ και είναι γνωστός ως υποχρέωση από την έναρξη της περιόδου, φθάσαμε σήμερα ελάχιστες ημέρες πριν την (αναμενόμενη) διεξαγωγή του να συζητάμε ακόμα που, πως και πότε θα διεξαχθεί , και μια Επιτροπή της Ομοσπονδίας που πρέπει να έχει διευθετήσει το θέμα εδώ και μήνες να εισηγείται την παραβίαση της Προκήρυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση