ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρινάκης: «Αλλάξτε διαιτητές»

Τα πήρε στο κρανίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ επιτίθεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας σε δήλωσή του υπενθυμίζει ότι ομόφωνα οι έξι ομάδες των πλέι-οφ είχαν αποφασίσει και είχαν ενημερώσει για την επιθυμία τους να οριστούν μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι-οφ και elite κατηγορίας στα ντέρμπι καλύπτοντας τα έξοδα.

Στη συνέχεια της ο πρόεδρος της Stoiximan Super League τονίζει ότι με την επιλογή αυτή τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ αγνοεί την βούληση των ομάδων και προκαλούν το φίλαθλο κοινό και τις καλεί να προβούν στις αλλαγές σε όλα τα ματς και όχι μόνο σε αυτό του Βόλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα άλλα δύο, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρει...

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου είχατε ενημερωθεί, τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ, με επίσημο έγγραφο από την Super League ότι οι ομάδες με κοινή τους απόφαση ζητούν ξένους διαιτητές και μάλιστα της κατηγορίας UEFA Elite, για τα παιχνίδια των playoffs, για να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία στο φινάλε του Πρωταθλήματος και μάλιστα σας ενημερώσαμε ότι αναλαμβάνουμε και τα πρόσθετα έξοδα.
Την ίδια ομόφωνη βούληση-επιθυμία των ομάδων του Συνεταιρισμού που συμμετέχουν στα playoffs, σας υπενθυμίσαμε με έγγραφό μας την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Παρά την κοινή απαίτηση των 6 ομάδων μας που συμμετέχουν στα playoffs της Super League λοιπόν, να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και μάλιστα ελίτ και στα τρία παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής, για μια ακόμα φορά τόσο η ΚΕΔ και οι εξαφανισμένοι Μπένετ και Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ αγνοείτε τη βούληση των ομάδων και προκαλείτε το φίλαθλο κοινό μας.

Αντί να συμβάλλετε στην ομαλότητα των playoffs, πυροδοτείτε την κατάσταση ορίζοντας Έλληνες διαιτητές κόντρα στην κοινή απόφαση των ομάδων και ξένους αμφιβόλου ποιότητας από χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και η Σουηδία που έχουν πρωταθλήματα πολύ χαμηλότερου επιπέδου απο το δικό μας, για να διαιτητεύσουν ντέρμπι μεγάλης σημασίας.

Είναι αδύνατον όσο ανίκανοι και ανυπόληπτοι και αν είστε να μην μπορείτε να συντονιστείτε με την κοινή βούληση των ομάδων, αν δεν έχετε δόλο, ενώ ταυτόχρονα εισπράττετε χρυσές αμοιβές χωρίς καν να πηγαίνετε στα γραφεία σας, αφού παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Λίγκας δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με την ΚΕΔ/ΕΠΟ και παραμένετε εξαφανισμένοι παρά τις προσπάθειες μας για συνεννόηση.

Η προφανής σας ανικανότητα και ο ακόμα πιο προφανής σας δόλος ναρκοθετούν το Πρωτάθλημα σε μια εποχή έντονης κοινωνικής διέγερσης. Και η Πολιτεία απλώς παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν.

Σας καλούμε άμεσα, μέσα στην ημέρα, να αλλάξετε τους ορισμούς των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλιώς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση