ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

L’ Equipe: «Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά»

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Γιαν Εμβιλά όπως αναφέρει η έγκυρη «Equipe»

Δεδομένη θεωρείται πλέον στη Γαλλία η μετακίνηση του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό.

Η εγκυρότατη «Equipe» αναφέρει ότι 30χρονος άσος της Σεντ Ετιέν θα ταξιδέψει προσεχώς στην Αθήνα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τους Πειραιώτες. Άλλωστε, νωρίτερα είχε αναφέρει ο Μανού Λοτζόν ότι ο έμπειρος μέσος θα είναι στην Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών…

«Η… σαπουνόπερα της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, αλλά και: «Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στο Σεντ Ετιέν την Τετάρτη ώστε να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες». Επιπλέον, αναφέρεται ότι από μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση, έχουν συμφωνήσει πλέον όλες οι πλευρές. Ούτως ή άλλως αυτό προκύπτει εδώ και αρκετές ημέρες και από το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ότι δηλαδή έχει κλείσει ουσιαστικά η υπόθεση.

Ο ρεπόρτερ της «Equipe» επισημαίνει ότι την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα είναι στην Ελλάδα ο Εμβιλά ώστε να σφραγίσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, στέκεται στο γεγονός ότι οι «στεφανουά» θα εξοικονομήσουν (μεικτά) περίπου 8 εκατ. ευρώ σε βάθος διετίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X