ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Κορεό για την επέτειο με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εντυπωσιακό κορεό ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, τιμώντας τα 40 χρόνια αδελφοποίησης με τον Ερυθρό Αστέρα

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο Ολυμπιακός ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με το ενδιαφέρον να μην περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το μεγάλο «στοίχημα» της βραδιάς αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, καθώς οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορεό που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο φαληρικό γήπεδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέαμα που θα δημιουργηθεί πριν από τη σέντρα αναμένεται να αφήσει άφωνους όσους βρεθούν στις εξέδρες.

Το συγκεκριμένο κορεό εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 ετών από την αδελφοποίηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, μια σχέση που έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία μέσα στα χρόνια και συνοδεύεται από ισχυρούς δεσμούς.

Η κινητοποίηση του κόσμου είναι ήδη έντονη, κάτι που αποτυπώνεται και στη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς έχουν απομείνει περίπου 1.000 «κομμάτια» για την πλήρη κάλυψη των θέσεων στο «Καραϊσκάκης».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση