ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κλείδωσαν» και για τον Ολυμπιακό οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον γ' προκριματικό του Europa!

Οι Πειραιώτες θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών

Λευκός καπνός και για τον Ολυμπιακό!

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αντβέρπ στο Βέλγιο και την Γκενκ να τερματίζει, τελικά, 2η, κλείδωσαν και για για τους Πειραιώτες οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους στον γ' προκριματικό του Europa! Πιο συγκεκριμένα, τρεις ομάδες είναι υποψήφιες. Αυτές, λοιπόν, είναι οι τρεις, με τις οποίες «παίζει» ο Παναθηναϊκός στην αμέσως προηγούμενη προκριματική φάση, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, για το Champions League. Δηλαδή: Σερβέτ, Γκενκ και Ντνίπρο!

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης μαζί με τη Σλάβια Πράγας από την Τσεχία, ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρων θα βρίσκονται οι ομάδες από Βέλγιο, Ουκρανία, Ελλάδα και Ελβετία, οι οποίες θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην κληρωτίδα θα μπουν μπαλάκια με ζευγάρια και όχι μεμονωμένα με συλλόγους και αυτομάτως, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σε πιθανή διασταύρωση, τότε ο αντίπαλος των Πειραιωτών θα προκύψει από τα υπόλοιπα ζευγάρια, πλην αυτό του «τριφυλλιού».

Επομένως, ο Ολυμπιακός κατά 50% θα βρει απέναντί του τη Σερβέτ και κατά 50% το άλλο ζευγάρι από εκείνο του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση