
Αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους μετρούν στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα συγκεντρωθεί στις 14 Ιουλίου στον Ρέντη και δύο μέρες αργότερα (στις 16) θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.
Εκεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να έχει τους περισσότερους από τους νέους ποδοσφαιριστές, πέρα από τον Καμπελά και τον Σιπιόνι που έφτασε τα ξημερώματα και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.
Από χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως υπάρχει η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν «κλειδώσει» μία δεύτερη μεταγραφή του κεντρικού χαφ, για την οποία απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αρκετές για να μην έχει διαρρεύσει το όνομα του «εκλεκτού».
Όλο αυτό το διάστημα έχουν προκύψει αρκετά ονόματα, που μένουν αρκετό καιρό στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, και για τις θέσεις στα εξτρέμ, που θα ήθελε να έχει έναν από τους δύο ο Ισπανός μαζί του επί ολλανδικού εδάφους. Μίγια, Σεν Μαξιμέν, Μπόρχα Σάινθ, Βιθέντε και πολλοί άλλοι φέρονται να έχουν απασχολήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου, και η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται κομβική στο συγκεκριμένο μέτωπο.
Στην προετοιμασία, εντωμεταξύ, θα βρεθεί και ο Γιώργος Μασούρας, μετά τον δανεισμό του στο β’ μισό της περσινής σεζόν στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε στην Μπόχουμ, και εκεί ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει για το μέλλον του διεθνούς μεσοεπιθετικού. Κάτι που βέβαια να μην επηρεάζει τις αποφάσεις των Πειραιωτών για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ.
Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» επαναφέρει στο προσκήνιο την επιθυμία του Ολυμπιακού να «δέσει» με νέα συμβόλαια τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Τσικίνιο, οι οποίοι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας την τελευταία διετία, κατακτώντας το Conference League στις πρώτες τους σεζόν και πέρυσι το νταμπλ.
Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα τις δύο υποθέσεις, αφού αναγνωρίζουν τη συνεισφορά τους και να κόψουν την όρεξη στους επίδοξους «μνηστήρες» που παρακολουθούν τους παίκτες από το εξωτερικό.
Πηγή: sport-fm.gr