ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγέλλει με στοιχεία ο Ολυμπιακός

Πρόθεση όλων στον Πειραιά είναι να μιλήσουν με «αποδείξεις και ονόματα»

Συνέχεια στο θέμα των καταγγελιών για τη διαιτησία που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός δίνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Σε νέο ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα αναφέρουν ότι πρόθεση όλων στον Πειραιά είναι να μιλήσουν με «αποδείξεις και ονόματα» και να προχωρήσουν με στοιχεία τα οποία είναι ακλόνητα και δεν θα μπορούν να αμφισβητούν.

Βάσει, πάντα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα βασίσει τις κινήσεις του σε συγκεκριμένα στοιχεία που βάσει με δήλωση κορυφαίας διοικητικής πηγής «θα αποδεικνύουν τη διαφθορά σε όλο το επίπεδο της ελληνικής λίγκας υπό την έννοια του επηρεασμού κυρίως από την διαιτησία αλλά όχι μόνο, τόσο της κορυφής της βαθμολογίας αλλά και των άλλων θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ».

Εκτός των θεμάτων της διαιτησίας υπάρχουν και άλλα ζητήματα στην ατζέντα. Για παράδειγμα: ομάδες δορυφόροι και παίκτες δανεικοί. Ζητήματα που αποδεικνύουν –βάσει του ρεπορτάζ του Κόκκινου Πρωταθλητή- ότι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η διαιτησία αλλά είναι πολυσύνθετο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X