ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραπαπάς: «Παρωδία το VAR, μας ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ»

Αιχμές για τη διαιτησία και τη χρήση του συστήματος VAR άφησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Super League, μετά τη νίκη στη Λάρισα, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ευαγγέλου, αλλά και τη χρήση του συστήματος VAR, όπως εκφράστηκαν από τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς, είδαμε για μία ακόμη Κυριακή μία παρωδία με το σύστημα VAR. Ένα σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με άλλες χώρες. Και δυστυχώς αντί να κάνει κάποιο καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί δυστυχώς σε αυτή την παρωδία που είδατε σήμερα.

Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό. Μας έχουν κλέψει ουσιαστικά δύο γκολ. Και δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ή σε βαν ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται εδώ απ’ έξω. Πάντως, έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο γκολ, κανονικά γκολ.

Λέμε ότι το VAR υπάρχει για να γίνεται καλύτερο το ποδόσφαιρο και πιο δίκαιο. Δεν το βλέπουμε, ούτε σήμερα το είδαμε, ούτε βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα γήπεδα. Βλέπουμε δηλαδή να γίνονται συσκέψεις τετράλεπτες και πεντάλεπτες για να πάρουν αποφάσεις στο VAR. Όλως τυχαίως πάντα βολικές για κάποιους.

Η ουσία είναι ότι έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Ούτε με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, όπως αυτούς που είδαμε εδώ πέρα. Ούτε υπάρχει με αυτό το περίφημο VAR. Δυστυχώς, είναι μία μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι γι’ αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά δεν θα πάει έτσι. Και το ξανά λέω το αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR δεν έχει και μεγάλη σημασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ημέρα… Κωστή

Ημέρα… Κωστή

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
X