ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραπαπάς: «Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στο πλαίσιο της παρουσίασης των διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24. Στο πλαίσιο της παρουσίασης μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

«Αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν σαν μια χρονιά που θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα στον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ. Θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς πως θα πρέπει να αισθανθούν ακόμη πιο περήφανοι. Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα, που έχει συντελεστεί στα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε όλοι περήφανοι που σε αυτή την τελευταία φάση υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από 125 τίτλους από αυτούς, δηλαδή στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη», τόνισε στην αρχή και μετά πρόσθεσε:

«Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση. Αυτό που επιλέξαμε ως σύνθημα είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας. Όλοι μας έχουμε συνδέσει με αυτά τα λόγια αναμνήσεις και είναι μια συναισθηματική στροφή και νότα που είναι απαραίτητη για να αρχίσουμε με πάθος και αγάπη τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Μαζί θα μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξη και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που θέλουμε».

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση