ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καραπαπάς: «Έχω μετανιώσει για τη φούστα στον Μπαλτάκο»

«Δεν με τιμά, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»!

Εκδικάστηκε την Πέμπτη 8/2 ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η καταγγελία του προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου σε βάρος του Κώστα Καραπαπά, επειδή ο τελευταίος του είχε πετάξει μια φούστα στο πρόσωπο σε σύσκεψη για την διαιτησία που είχε λάβει χώρα στην ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου 2023.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η εισηγήτρια της Επιτροπής έχει προτείνει εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και 40.000 ευρώ πρόστιμο για τον Κώστα Καραπαπά, βάσει των άρθρων 13, 23 και 25 του Κώδικα Δεοντολογίας για προσβολή προσωπικότητας.

Δέκα περίπου μήνες μετά το περιστατικό, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και δήλωσε απόλυτα μετανιωμένος για την πράξη του, από το πρώτο λεπτό που αυτή έλαβε χώρα.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραπαπάς είπε κατά την απολογία του:

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».


Ο Βασίλης Δημακόπουλος, εκ των συνηγόρων του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, είπε: «Ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του για αυτή τη συμπεριφορά. Η μετάνοια είναι σημαντική. Αν πειστείτε από όσα σας είπε, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με την μεγαλύτερη επιείκεια», ενώ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος πρόσθεσε με την αγόρευσή του: «Η πράξη του ήταν προϊόν έντονης αγανάκτησης λόγω των όσων είχαν προηγηθεί. Ζητάμε είτε την απαλλαγή του είτε την χαμηλότερη δυνατή ποινή».

Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση