ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Φουλ επίθεση μέσα στην Τουρκία από Μεντιλίμπαρ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατεβάζει τον Ολυμπιακό με άκρως επιθετικό σχήμα στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Χωρίς εκπλήξεις και με το αναμενόμενο επιθετικό σχήμα κατεβάζει τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός παρατάσσει σε σχέση με το πρώτο ματς την ομάδα του με δύο αλλαγές, τη μία αναγκαστική. Ο Ντόη παίρνει στα στόπερ τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου, ενώ ο Ποντένσε επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Μασούρας μένει στον πάγκο.

Διάταξη 4-2-3-1, λοιπόν, με τον Τζολάκη στην εστία και τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Έσε και Τσικίνιο το δίδυμο στον άξονα που δεν αλλάζει... ποτέ, με τον Γιόβετιτς σε ρόλο δεκαριού, τους Ποντένσε-Φορτούνη στα φτερά και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ποντένσε – Ελ Κααμπί. Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Ρίτσαρντς, Κουτσίδης.

Sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση