ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κόπηκε» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Καμαρά!

Εκτός αποστολής της Εθνικής Γουινέας έμεινε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Ναμίμπια έμεινε ο Μαντί Καμαρά. Ο χαφ του Ολυμπιακού και της Γουινέας είδε το παιχνίδι της χώρας του από την κερκίδα, με τα Μέσα της χώρας του να αναφέρουν πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο τεχνικός της Γουινέας, Ντιντιέ Σιξ, τον άφησε εκτός αποστολής όντας ενοχλημένος.

Αρχικά, δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός με το παράπτωμα του Μαντί Καμαρά αφού τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο 24χρονος χαφ είχε καλέσει μια γυναίκα στο δωμάτιό του. Ωστόσο, το «veracitecachee» έχει το όλο story και σβήνει την... φωτιά. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Καμαρά είχε καλέσει στο δωμάτιό του μια γυναίκα αλλά και έναν άντρα δημοσιογράφο, με τον άντρα να διατηρεί την ανωνυμία του αλλά να κάνει δήλωση στο εν λόγω σάιτ.

«Η Φατουματά Ντζιγό και εγώ πήγαμε στο ξενοδοχείο παρέα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τον Καμαρά και να μας δώσει εμφανίσεις. Ήταν και ο Κανέ επίσης, μας έδωσαν εμφανίσεις. Εγώ είχα του Κανέ εμφάνιση και πήρα μία για τον μικρό αδερφό μου. Ό,τι κάναμε, το κάναμε παρέα. Μετά φύγαμε για τα σπίτια μας και όταν έφτασα στο δικό μου πήρα την Ντζιγό να δω αν είχε φτάσει και αυτή. Όλοι αυτοί που λένε πράγματα, το κάνουν για να μας θίξουν. Η Ντζιγό δεν πήγε πουθενά μόνη της», ανέφερε ο δημοσιογράφος που ήταν παρών στο ξενοδοχείο αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Όπως και να έχει, ο Ντιντιέ Σιξ ήταν φανερά ενοχλημένος από το παράπτωμα του Μαντί Καμαρά, ανεξαρτήτως αφορμής που συνέβη αυτό, ενώ με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά παραβιάζει και το υγειονομικό πρωτόκολλο αφού ήρθε σε επαφή με ανθρώπους εκτός της αποστολής της Γουινέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση