ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαψεύδει Μαρινάκη ο Μπαλτάκος για τα περί απειλών από Μελισσανίδη!

Ο Τάκης Μπαλτάκος με δήλωσή του διαψεύδει όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος διαψεύδει όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανοικτή επιστολή του, ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δέχθηκε απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Θυμίζουμε, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τονίζει στην επιστολή του «…όπως μας δήλωσε απειλήθηκε από τον Δ. Μελισσανίδη ότι θα φορέσει ''μαύρη γραβάτα'', ότι δηλαδή θα θρηνήσει μέλη της οικογενείας του(!) και μάλιστα ζήτησε ήδη αστυνομική προστασία για την οικογένειά του».

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο κ. Μπαλτάκος διαψεύδει κατηγορηματικά όσα καταγγέλλει ο κ. Μαρινάκης, σημειώνοντας: «Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά».

Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μ,αρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση