ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Deal-βόμβα Μαρινάκη στo Νησί!

Έρχονται εκατομμύρια στον Ολυμπιακό!

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα λοιπόν, η Λιόν βρίσκεται πολύ κοντά στο να τελειώσει τη μεταγραφή του Μαμαντού Σακό από την Κρίσταλ Πάλας, καταβάλλοντας στους «αετούς» 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να επαναπατρίσει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Δεν ήταν από τους βασικούς του αγγλικού συλλόγου στη φετινή σεζόν, ο ίδιος πίεσε για την επιστροφή του στη Γαλλία και εφόσον οι δύο ομάδες φέρεται να τα έχουν βρει στο οικονομικό τότε, όπως επισημαίνεται σε Αγγλία και Γαλλία, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Και παράλληλα να δημιουργηθεί «τρύπα» στο ρόστερ της Κρίσταλ Πάλας. Και εδώ είναι οι τράμπες με τις οποίες ξεκινήσαμε το ρεπορτάζ, αφού σε περίοπτη θέση στις επιλογές του αγγλικού συλλόγου προκειμένου να αντικατασταθεί ο Σακό είναι δύο στόπερ του Ολυμπιακού! Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο ένας και οι Παπ Αμπού Σισέ ο δεύτερος.

Οι «αετοί» έχουν παραδοσιακά τα μάτια τους στραμμένα στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Ολυμπιακό (βλ. μεταγραφή Μιλιβόγεβιτς), διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους» (τόσο αυτούς στην Ελλάδα όσο και εκείνους στην… Αγγλία), γνωρίζουν επακριβώς το στάτους των δύο κεντρικών αμυντικών και τα χρήματα που απαιτούνται – πάνω κάτω στα 10 εκατ. ευρώ – για την αγορά τους και πλέον, τα πάντα είναι θέμα… ιεράρχησης και τελικής επιλογής για το κατά πόσον θα προχωρήσουν.

Ο Σεμέδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα της Πάλας, σε κάθε περίπτωση όμως, οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού δεν είναι οι μόνοι. Από την στιγμή όμως που βρίσκονται σε αυτήν την λίστα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Πηγή: sportdog.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X