ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βόμβες» Θεοδωρίδη κατά ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Γραμμένου και Περέιρα

Δεν άρεσαν καθόλου οι ορισμοί

Λάβρος κατά της διαιτησίας, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ο Σάββας Θεοδωρίδης. Με δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφήνει σαφείς αιχμές για «σύνδεση» ΠΑΟΚ και Ξάνθης, τονίζει πως η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θρακιώτες κατά της διαιτησίας μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ κάνει λόγο για διαιτητικά αίσχη στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ καθιστώντας υπεύθυνους για ό,τι συμβεί στο ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Μέλο Περέιρα. Από τα βέλη του δεν ξεφεύγει ούτε ο Βόλος με την απουσία των δανεικών από τον ΠΑΟΚ στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Χρειάζεται θράσος η Ξάνθη, η πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος, να βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία θυμήθηκε τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή του και ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μία ομάδα που ήταν παντελώς άφωνη από πέρσι, όταν ο κ. Πανόπουλος είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και πάλι ακριβώς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει πριμ. Τι αστρική σύμπτωση λοιπόν, η εξαφανισμένη επί ένα χρόνο Ξάνθη, να εμφανίζεται και πάλι τώρα.

Πολλές οι «συμπτώσεις», όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και όσα «σσσσσσσς» και να κάνετε, δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβουν και οι αρχές. Μιας λοιπόν και εμφανίστηκε τώρα, η λεγόμενη διοίκηση της Ξάνθης γιατί δεν κάνει λόγο και για την ταμπακέρα.

Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας; Κάποια στιγμή θα σας τελειώσουν οι Μελιόπουλοι και οι Φασίδιδες και το χειρότερο είναι ότι θα έχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό.

Ένα πράγμα θα πω, μετά από τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή «β’» και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη.

Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X