ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βόλος: Ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε 15.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Τη στήριξη από 15.000 οπαδούς του θα έχει στο πλευρό του ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ με τον Βόλο. Η ομάδα της Θεσσαλίας έκανε γνωστό πως οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν και πήραν τον αριθμό αυτό των εισιτηρίων, τον οποίο θα διαχειριστούν οι ερυθρόλευκοι όπως οι ίδιοι επιθυμούν, όπως διευκρινίζει ο Βόλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει τα εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αφορούν την σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα).

Πηγή: Sport FM

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση