ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βαριές εκφράσεις Μαρινάκη για Σιδηρόπουλο και Κλάτενμπεργκ

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Άρης, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, καταγράφει αναλυτικά, στο φύλλο αγώνα, την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με φράσεις όπως "Μ... πανο, άντε γαμ... εσύ κι ο Κλάτενμπεργκ".

Το ακριβές περιεχόμενο του φύλλου αγώνα έφερε, στη δημοσιότητα, η εκπομπή "Δίκη στο Open". Αναλυτικά αναφέρει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: "Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια".

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης δεν αναφέρει τίποτα όσον αφορά το περιστατικό που περιγράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Σιδηρόπουλος. Επίσης όπως όλα δείχνουν αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ορίστηκε για φέτος παρατηρητής.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση