ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτα που γίνονται με τη διαιτησία, δεν γινόντουσαν ούτε επί Μητρόπουλου»!

Δήλωση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με παρέμβασή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (βγήκε με τηλεδιάσκεψη περίπου 3 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης), επανέλαβε τη θέση του για παραίτηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας, την οποία, θυμίζουμε, εξέφρασε νωρίτερα με επιστολή του, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στην παρέμβασή του, λοιπόν, ο Μαρινάκης επανέλαβε το αίτημά του για παραίτηση Μπαλτάκου-Φιλιππούση «για να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο», όπως είπε χαρακτηριστικά και «προανήγγειλε» την παρέμβαση εισαγγελέα.

Αναλυτικά, είπε: «Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη, για να χρησιμοποιήσω μια λέξη, που χρησιμοποιεί και ο προστάτης σας, ο Μελισσανίδης. Τενεκεδες είστε. Αλλά μη χαίρεστε. Θα έρθει ένας εισαγγελέας εκεί μέσα και θα σας μαζέψει! Κάθε Κυριακή βγαίνουν τόσες ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Εσείς σε άλλη χώρα ζείτε; Αυτά που γίνονται με τη διαιτησία, δεν γινόντουσαν ούτε επί εποχής Θωμά Μητρόπουλου! Δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν για την επιστολή που έστειλα σήμερα ως πρόεδρος της Super League. Στην επιστολή γράφω αυτά που γίνονται. Για αυτό, σας επαναλαμβάνω: Παραιτηθείτε»!

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση