ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Άλαν ένιωθε ότι θα τον σκοτώσουν»

Στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο αλλά και το αίσιο τέλος της δραματικής του περιπέτειας αναφέρθηκε ο αδελφός του, Αρμάνδο, τονίζοντας ότι ο Μεξικανός στράικερ ένιωθε ότι οι απαγωγείς του θα τον σκότωναν και γι' αυτό επιχείρησε να αποδράσει.

«Αλάν άκουγε τις τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με την οικογένεια. Οι απαγωγείς δεν ήξεραν ότι είναι ποδοσφαιριστής. Οταν κάποια στιγμή ήταν αφηρημένοι, ο Άλαν προσπάθησε να αποδράσει. Ενας φίλος της μητέρας μου έλαβε την πρώτη κλήση από τους απαγωγείς. Ηδη πέντε λεπτά μετά, γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για απαγωγή. Προσφέραμε 200.000 πέσος στους απαγωγείς. Εκείνοι ζήτησαν 6.000.000. Τους είπα ότι θέλω απόδειξη ότι ζει», είπε ο Αρμάνδο Πουλίδο και πρόσθεσε:

«Αυτό που με λύγισε ήταν να βλέπω τον πατέρα μου να κλαίει. Η μητέρα μου ήταν πιο ήρεμη. Ο Αλάν ένιωθε ότι θα τον σκότωναν, γι' αυτό και προσπάθησε να αποδράσει. Άκουγα αυτόν τον τύπο με τον οποίο διαπραγματευόμουν να τους μιλάει και να λέει "όχι φίλε, δεν θέλω να τον ελευθερώσω, ας τον σκοτώσουμε»!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση