ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέος: «Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχθώ τον τελικό στον Βόλο»

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε γνωστές κάποιες προϋποθέσεις που έχει θέσει για να δεχθεί τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στον Βόλο

Την στιγμή που από την ΕΠΟ αναμένεται να κάνει επαναπροσέγγιση στον Αχιλλέα Μπέο για να αποδεχθεί τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στον Βόλο, ο δήμαρχος της πόλης σε σημερινές του δηλώσεις διευκρινίζει τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα δεχθεί να γίνει το μεγάλο παιχνίδι του θεσμού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι μία γιορτή. Η ΕΠΟ δεν έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το κομμάτι όσο οι ομάδες. Εγώ έκανα μία πρόταση. Καταρχάς είναι ντροπή που η Κύπρος δεν δέχεται μία γιορτή. Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου στην δημόσια τηλεόραση και συνέχισε:

«Εγώ ξεκαθάρισα πως δεν θα δεχτώ να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου. Δηλαδή, να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων. Δεν είναι όλοι φίλαθλοι, υπάρχει μία μερίδα σκληροπυρηνικών που τους αρέσει η βία και οι ακραίες καταστάσεις. Ο Βόλος είναι μία φιλόξενη πόλη που δέχεται πολίτες από όλο τον κόσμο και όλη την Ελλάδα με σκοπό να χαρούν», αναφέρει και στη συνέχεια γνωστοποιεί τις προϋποθέσεις που εκείνος θέτει να δώσει την συγκατάθεσή του…

«Ως εκ τούτου, είχα κάνει μία πρόταση. Να μπουν 5.000 με 10.000 παιδάκια από τα σχολεία για να χαρούν μία γιορτή, χωρίς να εμπλακούν σε καταστάσεις βίας. Κι από εκεί και πέρα, η κάθε ομάδα με καταστάσεις, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και με δική τους ευθύνη να πάρουν έως 1.000 εισιτήρια, αλλά με μεγάλο κόστος. Δηλαδή κάθε εισιτήριο να κοστίζει 70, 80 ή 100 ευρώ.
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες έκανα μία συζήτηση και με τον Αστυνομικό διευθυντή διότι εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου. Εγώ θα το χαρώ ως ουδέτερος παρατηρητής. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις που ανέφερα θα δεχτώ να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Λίγο πριν βγούμε στον αέρα μού τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος και δώσαμε ραντεβού σε τρεις ώρες προκειμένου να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε διασφαλίσουμε από τη δική μας πλευρά την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, δίχως προβλήματα την όμορφη πόλη του Βόλου. Κι από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση