Με τον πλέον εντυπωσιακό και εκκωφαντικό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος!
Σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες κα πιο παραγωγικές εμφανίσεις των τελευταίων - πολλών - ετών, με το «αστέρι» να συντρίβει με το απίθανο 6-0 τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League!
Απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό να... σπάει τα κοντέρ και να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα στα πρώτα 40 λεπτά της αναμέτρησης (!), γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος παίκτης του Ατρόμητου που πετυχαίνει αυτό τον αριθμό τερμάτων σε έναν αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας!
Μάλιστα, η ιστορική βραδιά για τους Περιστεριώτες δεν σταματά εκεί, αφού η αποψινή «εξάρα» είναι η πιο ευρεία νίκη της ομάδας σε επίπεδο πρωταθλήματος!
Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ οι Σερραίοι που είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά και αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην τελευταία θέση με 29 βαθμούς.






























