ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηρακλής: «Αθάνατος αρχηγός μας ο Γιώργος…»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Ξενίδης με τον ξαφνικό θάνατό του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο άλλοτε άσος της «στρογγυλής Θεάς» ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και έτσι στην κηδεία του που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Η τελετή έγινε στα Κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη με τον πόνο να είναι «βουβός» και «βαρύς» για τον μόλις 45 ετών Γιώργο που «έφυγε» τα ξημερώματα «προδομένος» από την καρδιά του.

Η οικογένειά του, φίλοι, αλλά άνθρωποι του ποδοσφαίρου (συμπαίκτες, αντίπαλο, προπονητές και παράγοντες) έδωσαν μαζικό «παρών» τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Ξενίδη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή.

Ο χαρακτήρας η τιμιότητα και ειλικρίνεια του τον κατατάσσουν στους αθάνατους αρχηγούς της οικογένειας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

«Διπλή» συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΑΘ10
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Ξενίδη αλλά και για την κόρη του Τάκη Κόμνου εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10.

«Τις τελευταίες 2 ημέρες η οικογένεια του Ηρακλή θρηνεί για τον άδικο χαμό δύο νέων ανθρώπων, που έφυγαν νωρίς για το μακρινό ταξίδι προς τον Γαλάζιο Παράδεισο.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάκη Κόμνου για τον χαμό της κόρης του καθώς και στην οικογένεια Ξενίδη για το χαμό του Γιώργου.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Βασιλική ζεις για πάντα ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιώργο Ψυχάρα για πάντα ΗΡΑΚΛΑΡΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X