ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι ισχύει για Άρη και Αλ Τάμαρι

Τα δεδομένα όπως τα μεταφέρουν από την Θεσσαλονίκη

Μία ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίπτωση από το πρόσφατο παρελθόν εμφανίστηκε ξανά στην Κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Ο λόγος για τον Μούσα Ελ Τάμαρι, τον διεθνή Ιορδανό ακραίο επιθετικό, για τον οποίον ο Αρης ενδιαφέρθηκε «ζεστά» το περασμένο καλοκαίρι.

Η περίπτωσή του ωστόσο επανέρχεται στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες με πρωτοβουλία της πλευράς του παίκτη, ο οποίος έχει εμφανίσει τάσεις φυγής από τη βελγική Λέουβεν όπου και ανήκει από το καλοκαίρι. Συνολικά με τη φανέλα της βελγικής ομάδας έχει κάνει 11 παιχνίδια δίχως γκολ ή ασίστ, ενώ προηγούμενος σταθμός του ήταν το ΑΠΟΕΛ.

Στην Κύπρο είχε 47 συμμετοχές με 12 γκολ και 11 ασίστ. Πρόκειται πάντως για μία περίπλοκη υπόθεση, καθώς η Λέουβεν απέκτησε τον 23χρονο ακραίο επιθετικός αγοράζοντας τα δικαιώματά του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και του υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αυτή τη στιγμή ο Αρης αφενός και δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του και θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων αν και εφόσον βρει φόρμουλα αποδέσμευσης ο παίκτης και αφετέρου οι Κιτρινόμαυροι τη δεδομένη στιγμή «καίγονται» για την απόκτηση επιθετικού και όχι πλάγιου.

Εκεί έχουν δώσει προτεραιότητα, καθώς στη γραμμή κρούσης έχει εντοπιστεί η αδυναμία της φετινής ομάδας. Στον Αρη βρίσκονται σε στάδιο επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την επίθεση, δίχως ωστόσο να έχουν καταλήξει ακόμα στον «εκλεκτό» καθώς τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες αλλά και μειωμένες επιλογές.

Πηγή: www.metrosport.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση