ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ροζ: «Νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου, έκλαιγα στο ταξί όταν είχα φύγει»

Ο Λίντσεϊ Ρόζ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, εκφράζοντας τη χαρά του σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του!

Επιστροφή στον Άρη για τον Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος γίνεται ξανά κάτοικος Θεσσαλονίκης, έχοντας αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021 για να μετακομίσει στην Πολωνία και να αγωνιστεί στη Λέγκια.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο 32χρονος αμυντικός τόνισε πως νιώθει ότι επέστρεψε στο σπίτι του, αποκάλυψε ότι έκλαιγε στο ταξί την ημέρα της αποχώρησής του, ενώ αναφέρθηκε και στα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες από τους φίλους του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επιστρέφω στο σπίτι μου, έτσι νιώθω, οπότε δεν έχω να πω πολλά. Νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσουμε με τη Λέγκια, αλλά ήδη νιώθω σα να γύρισα στο σπίτι μου».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν είχε αποχωρήσει από τον Άρη: «Όταν έφυγα ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Έκλαιγα στο ταξί. Το ότι είμαι τώρα πίσω είναι ένα μέρος από το όνειρο που είχα να γυρίσω στον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας που μ’ έφεραν πίσω γιατί το ήθελα πολύ».

Για το ότι θα βρει μια καινούργια ομάδα και για την άποψή του γι’ αυτή: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που θα δω μερικούς από τους συμπαίκτες που είχα. Στο διάστημα που έλειπα είδα τα βήματα προόδου της ομάδας. Την πρώτη φορά που είδα έρθει είχα πει ότι στόχος μου ήταν να κατακτήσω τίτλους. Αυτό δεν έγινε τότε αλλά τώρα που επιστρέφω παραμένει αυτός ο στόχος. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα, να προσφέρω την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας».

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τον κόσμο του Άρη αλλά και για το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται σε άδεια γήπεδα: «Ήδη έχω δεχθεί αρκετά μηνύματα αγάπης από φίλους του Άρη. Έχω ξαναζήσει αυτή την κατάσταση από την εποχή του Covid. Ανυπομονώ να επιστρέψουν και να ζήσουμε την ατμόσφαιρα που απολάμβανα στο παρελθόν».

Πηγή sport-fm.gr

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση