ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόκε: «Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»

Για την εμπειρία του στη φυλακή μίλησε ο πρώην παίκτης του Άρη

Η ομολογία του Σέρχιο Κόκε πως ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, με στόχο την αποστολή μαριχουάνας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τον οδήγησε στην εξαετή φυλάκισή του.

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στο Canal + για τα όσα συνέβησαν στη ζωή του μετά την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα, προσθέτοντας πως αν μπορούσε θα αλλάζει τις επιλογές που έκανε μετά το τέλος της καριέρας του.

«Όντας ποδοσφαιριστής, είσαι τυχερός που κερδίζεις πολλά χρήματα. Κέρδιζα ίσως ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Στην άλλη δουλειά, κερδίζεις σε δύο μήνες ό,τι μπορείς να κερδίσεις σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο. Αλλά ρισκάροντας τη ζωή σου», είπε αρχικά και συνέχισε για το πως έφτασε εκεί:

«Έχω επαφές παντού, δεν είναι κάτι που επέλεξα, είναι κάτι που βρήκα στη ζωή μου. Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ! Όταν ακούς "διεθνής διακινητής" σου λες "Τι στο διάολο έκανε;" Στη Γαλλία μπορείς να σκοτωθείς πολύ γρήγορα γι’ αυτό, εδώ μπορείς να σκοτωθείς κι εσύ, αλλά δεν φοβάμαι», προσθέτοντας τα δεδομένα για τη φυλάκισή του και τη ζωή εκεί:

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω μια ποινή μέχρι το 2027. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και Μαρσεγιέζοι. Είδα πολλές φανέλες της ΟΜ στη φυλακή. Αν μπορούσα θα άλλαζα (τις επιλογές του μετά την καριέρα), αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι», ήταν τα λόγια του Κόκε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση