ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσέφεριν: «Δεν θα ήταν σωστό να αποκλειστεί η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για ένα γκρουπ εγκληματιών»

Κάθετα αντίθετος με έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της UEFA

Μία δήλωση που θα συζητηθεί αρκετά έκανε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφορικά με την τιμωρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την τραγική αφορμή του θανάτου του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, λίγες ώρες πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της UEFA παραχώρησε συνέντευξη στο «n1info.si» και η σχετική ερώτηση είχε να κάνει με το αν συμφωνεί με την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών της κροατικής ομάδας στα εκτός έδρας και αν τελικά θα έπρεπε να αποκλειστεί, όπως ζητούσαν οι Έλληνες.

«Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Ασφάλειας της UEFA και συμφωνώ μ’ αυτή. Ως σύλλογος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν είχε καμία σχέση με την πειθαρχική διαδικασία. Πήραμε μία απόφαση με βάση στα ευρήματα των αρχών. Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε ένα τραγικό γεγονός και η ομάδα της Ντινάμο δεν γνώριζε καν ότι αυτό το γκρουπ των οπαδών είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. Αυτοί ήταν εγκληματίες που οργάνωσαν το ταξίδι στην Αθήνα δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση και έκαναν ό,τι έκαναν. Θα ήταν σωστό να τιμωρήσουμε την ομάδα και το 99,9% των αθώων φιλάθλων της για μερικούς ηλίθιους που τώρα είναι στη φυλακή; Πως γίνεται να ήξερε η ομάδα ότι μερικοί χούλιγκανς και εγκληματίες νοίκιασαν ένα βαν και στις 2 τα ξημερώματα ξεκίνησαν για την Ελλάδα;».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση