ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρία «μπαμ» από Τίγρη, έτσι αλλάζει την ΑΕΚ!

Ένας παικταράς σε κάθε γραμμή, σκορπάει χρήμα!

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τον sportdog πολύ έγκαιρα είχε καταγραφεί η πρόθεση της ΑΕΚ να κάνει χρήση του buy-out του Ντάνιελ Σιμάνσκι. 1,5 εκατ. ευρώ είναι αυτό, στην Ενωση έχουν πειστεί για την ποιότητα του Πολωνού και το πόσο έχει βοηθήσει στο να «δέσει» η μεσαία γραμμή, ανεβάζοντας και τον (MVP του Φεβρουαρίου στο πρωτάθλημα) Κρστίτσιτς και έτσι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Αχμάτ Γκρόζνι για την αγορά του, με τον ίδιο να έχει υπογράψει από την στιγμή που εντάχθηκε στην ΑΕΚ τετραετές συμβόλαιο που θα ισχύσει όταν και εφόσον γίνει χρήση της option αγοράς του.

Για τον Αραούχο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Πάγια… καψούρα όλων στην ΑΕΚ, η οποία με τον δανεισμό του τον Ιανουάριο πέτυχε αυτό που κυνηγούσε στους δύο προηγούμενους: μια δηλαδή συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς και το κυριότερο, εφικτή. Γιατί τα 2,7 εκατ. ευρώ θεωρούνται ένα ποσό που μπορεί να λογιστεί και… ευκαιρία για τον «Τσίνο», για τον οποίο η Λας Πάλμας στους προηγούμενους δανεισμούς του είχε φτάσει να ζητάει ακόμη και διψήφιο αριθμό εκατομμύριων ευρώ για την πώληση του.

Ο Καρέρα έχει πειστεί από τον Αργεντινό, το impact του οποίου στον κόσμο της ΑΕΚ είναι τέτοιο που ουσιαστικά «επιβάλλει» την αγορά του, χωρίς η πρόσφατη αναποτελεσματικότητα του να επηρεάζει ή να αλλάζει το δεδομένο της πρόθεσης της Ενωσης να τον αγοράσει.

Το ιδιαίτερο έχει να κάνει με τον Ογκνιεν Βράνιες. Υπενθυμίζουμε πως τον Νοέμβριο ο Βόσνιος είχε τεθεί κατόπιν διοικητικής απόφασης εκτός ομάδας και ο Ιλια Ιβιτς έψαχνε τρόπους να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του από την Αντερλεχτ. Η άφιξη όμως του Καρέρα συνέβαλλε στο να αλλάξει ριζικά το αγωνιστικό (και όχι μόνο) πρόσωπο του Βράνιες, αλλάζοντας και τη μοίρα του.

Δεδομένα πλέον η Ενωση θα κυνηγήσει την αγορά του από την Αντερλεχτ, έστω και αν υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, αφού οι «μωβέ» δύσκολα θα δεχτούν οτιδήποτε από την ομάδα που πριν 1,5 χρόνο έδωσαν 3,2 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον Βράνιες. Και φυσικά μένει να δούμε και τη συμπεριφορά του ίδιου του Βράνιες, το συμβόλαιο του οποίου στον βελγικό σύλλογο ανέρχεται στις 900.000 ετησίως, ποσό που σίγουρα στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να του προσφερθεί ούτε καν στο… 50%.

Πηγή: spordog.gr

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X