ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγάλο ρίσκο που παίρνουν στην ΑΕΚ

Η Ένωση εγκλωβίζεται σε μια υπόθεση που προφανώς δεν ελέγχει

Για πάνω από μια εβδομάδα, μονοπωλεί την ειδησεογραφία της ΑΕΚ το έντονο ενδιαφέρον της για τον Φεντερίκο Μπάρμπα. Καθημερινά γίνεται συζήτηση για την αμεσότητα της λύσης του δανεισμού του Ιταλού στόπερ στη Βαγιαδολίδ, την επιστροφή του στην Κιέβο Βερόνα και από εκεί, το (έτοιμο όπως παρουσιάζεται) deal για νέο δανεισμό στους Kιτρινόμαυρους.

Πληροφορίες που κυρίως προέρχονται από την πλευρά της Ένωσης. Γιατί όποιος ρωτάει και απευθύνεται στους υπεύθυνους του ισπανικού συλλόγου, αυτοί διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως δεν είναι ενήμεροι για το παραμικρό αναφορικά με το στάτους του παίκτη.

Πιθανότατα κίνηση τακτικής στο παζάρι που γίνεται και στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Βαγιαδολίδ είναι "χρεωμένη" βάσει του deal με την Κιέβο με υποχρεωτική option αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι και δεδομένα για να τερματιστεί ο δανεισμός πρόωρα χωρίς να εξασκηθεί η option και χωρίς συνεπώς ο ιταλικός σύλλογος να πάρει χρήματα που είναι συμφωνημένα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα, η ΑΕΚ εγκλωβίζεται σε μια υπόθεση που προφανώς δεν ελέγχει. Και ο χρόνος πιέζει αφόρητα την Ένωση, η οποία πάλι σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες θέλει να έχει τουλάχιστον δύο προσθήκες και σίγουρα τον "εκλεκτό" της για την καρδιά της άμυνας, στην Αθήνα, το πολύ εντός της πρώτης εβδομάδας του νέου χρόνου.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα με τα σημερινά δεδομένα, εξ ου άλλωστε και η… προσαρμογή στην πληροφόρηση και το ρεπορτάζ, με την ΩΡΑ στο σημερινό της φύλλο να παραδέχεται καθυστέρηση στην υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα και να κάνει λόγο για ενεργοποίηση, αρχικά παράλληλα, της δεύτερης περίπτωσης κεντρικού αμυντικού που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς.

Τα ερωτηματικά, σε μια ακόμη μεταγραφική περίπτωση, για τους χειρισμούς που γίνονται στην Ένωση προφανή. Κυρίως για το πώς μέσα σε μια εβδομάδα μια υπόθεση η οποία παρουσιάστηκε από εύκολη ως... τυπική (για να ολοκληρωθεί), αποδεικνύεται εμπράκτως πως μόνο τέτοια δεν είναι, με αποτέλεσμα να χάνει σημαντικό χρόνο η ομάδα.

sportdog.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X