ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετική εξέλιξη για στόπερ στην ΑΕΚ

Τις βαλίτσες του για προορισμό του εξωτερικού φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκ

Μία ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε για την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο λόγος είναι πως μία συγκεκριμένη περίπτωση κεντρικού αμυντικού με τον οποίο είναι σε επαφή η «Ένωση» εδώ και καιρό κάπως προχώρησε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχουν γίνει άλματα προόδου στην υπόθεση, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως υπήρξε μία θετική εξέλιξη.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να έχει απευθείας επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έγινε και με τον Γιόνσον, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ταξίδεψε στη Δανία για να κλείσει τον παίκτη μετά το ταξίδι του στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του και τη σύζυγό του.

Ο Κουχάρσκι θα φύγει για να κλείσει τον «εκλεκτό» και δεν θα πάει απλά για να συζητήσει μαζί του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ελεύθερο ή ποδοσφαιριστή που ανήκει σε κάποια ομάδα, αλλά κάποιες διαρροές «δείχνουν» πως ίσως να προέρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση